Menü Bezárás

"FUTaNYÚL" futóverseny

Mit is írhatnék róla? Hogy is mutathatnánk be a 2004 óta minden évben megrendezett futást?

Nincs díjazás, nincs idő korlát, de van motiváció, hisz minden évben több százan, családok, idősebbek, fiatalok, férfiak, nők, gyerekek, sportolók, csupán kedvetelésből futók, kutyával vagy anélkül állnak rajthoz, hogy teljesítsék a 3,5 km hosszú távot, Húsvét Vasárnap. Ajándék nélkül viszont senkit sem engedünk el: póló, ásványvíz mindenkor. Ha van rá lehetőségünk valami plusz meglepetéssel is előrukkolunk.

 

A FUTaNYÚL hírei

Idén nyáron FUTaNYÚL!

Az idén más időpontban, más helyszínen és más útvonalon, de most is sok szeretettel várunk minden kedves futni vágyót a változatlanul INGYENES családi futásra.

Idén mégis FUTaNYÚL!

2020 Szeptember 13. (Esőnap: 2020 Szeptember 20.)

FUTaNYÚL családi futás, ahol nincs eredmény, nincs díj, csak az együtt futás, sportolás. Van viszont víz és ajándék. A 16. életévüket be nem töltött gyermekek csak szülői kísérettel vehetnek részt!

Elmarad április 12-én a FUTaNYÚL!

Figyelem kedves mozdulni vágyók! Az Operatív Törzs és a Kormány döntése alapján: minden rendezvény betiltásra került. Nagy sajnálatunkra, a FUTaNYÚL eseményeit a korlátozó intézkedések feloldásáig elhalasztjuk!

Április 12-én a FUTaNYÚL!

Elő az edző cipőkkel, mert már nincs sok idő a kezdésig! Bemelegítésre fel! 2020 Április 12. Húsvét vasárnap… hát persze, hogy FUTaNYÚL, de még hogy… Három nagyszerű programot nyújtunk egy napon!